Hon är favorit till Idol hos spelbolagen

Under strecket
Publicerad
Annons

Amanda Jensen har varit favorit till att vinna Idol 2007 hos Betway. Nu är hon superfavorit
– I princip alla pengar som har kommit in är på Amanda och vi tror spelarna är rätt ute, säger oddssättaren Magnus Puke.
I början av vecka 39 stod oddsen på Amandaseger på 6,00. Efter fredagens omgång, då finalfältet spikades, är hon nere i rekordlåga 2,30.
– Amanda Jensen är den givna favoriten.
Hon har en fantastisk röst, en stark scennärvaro och hon är redan en stor favorit bland folket i olika omröstningar, Håller hon den här nivån i resten av Idol är hon tveklöst vinnaren, säger Magnus Puke på Betway.
Han tror att Amanda har en artistkarriär framför sig även om hon inte skulle vinna Idol.
– Hon har en fantastisk röst, stark scennärvaro och är redan en stor favorit bland folket i olika omröstningar. Amanda lär sälja enormt mycket plattor till alla åldrar när den skivan kommer ut, för en skiva blir det oavsett om hon vinner eller inte.

Hans näst lägst satta odds är på Daniel Karlsson som står i 5,00.
– Han lyser starkast bland de manliga deltagarna i år. Bra röst, personlighet och eftersom killarna i Idol genom åren vunnit alla gånger utan när Agnes vann, kan vi räkna med att tjejerna i stugorna kommer rösta fram en som gör upp om segern. Vi tror det är Daniel som blir Amandas farligaste konkurrent.
Marie Picasso är den som det skrivs mest om bland deltagarna och hon har synts i rutan innan.
– Kanske inte den som har bästa rösten men hon saknar inte utstrålning och vi tror hon slutar långt fram även om hon troligen inte rår på Amanda.
Bert Karlsson har, i en intervju med SvD, lyft fram Anastasia Roobol som den han gillar bäst bland finalisterna.
– Anastasia Roobol är inte dålig på något sätt, hon har en ganska säregen stil och röst, och hon kommer troligen växa för varje vecka som hon är kvar i programmet. Men det går inte att komma ifrån en jämförelse med Amanda när man sätter oddsen och vi tycker inte att Anastasia är i närheten av henne där, säger Magnus Puke.

Annons
Annons
Annons