X
Annons
X

"Hon är Beyoncé och jag är Leona Lewis"

På fredag gör Kadiatou Holm Keita och Sebastian Walldén upp om förstaplatsen i "Idol" – men duon uppfattar inte varandra som konkurrenter.

– Jag ser det som att jag ska uppträda i Globen med min bästa vän, säger Kadiatou Holm Keita.

Av TT

"Idol"-resan börjar lida mot sitt slut för i år och efter en känslosam semifinal, där Bragi Bergsson och William Segerdahl tvingades lämna, möts nu Kadiatou Holm Keita och Sebastian Walldén. Ingen av dem hade kunna se sig själv i final när de sjöng för juryn första gången.

– Aldrig. Jag var tveksam på om jag ens skulle få en guldbiljett. När jag gick in på audition första gången visste jag inte ens vem jag var, en blyg 16-åring utan självförtroende, säger Kadiatou Holm Keita.

Sebastian Walldén möter Kadiatou Holm Keita i "Idol"-finalen i Globen. Han ser sitt kändisskap som en möjlighet att påverka andra positivt. "Det jag berättar om mitt liv som offentlig person kan hjälpa så många andra och få dem att må bra", säger han.

Foto: Hanna Franzén/TT Bild 1 av 2

Dat är dags för final i "Idol" 2018 och Kadiatou Holm Keita vägrar släppa sina musikdrömmar, oavsett utgång. "Jag är ingen människa som ger mig, så fort jag har påbörjat någonting måste jag avsluta det, jag är 'born a fighter', säger Kadiatou Holm Keita.

Foto: Hanna Franzén/TT Bild 2 av 2
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X