Hemmafruarna tillbaka i höst

Under strecket
Publicerad
Annons

Hur många säsonger har spelats in av Desperate housewives och hur många har Kanal 5 köpt in?/Iréne
24 avsnitt har spelats in plus ett specialavsnitt med titeln Sorting out the dirty laundry. Kanal 5 har köpt in alla och visar elfte avsnittet den 7 juni. Sedan återkommer hemmafruarna i höst med titlar som What I did for love och Impossible. Serien har sakta blivit bättre i och med att Bree får ta mer och mer plats med sin tvångsmässighet. Hittills har serien lockat 500 000-600 000 varje tisdag. Nya avsnitt ska spelas in i höst i USA och Kanal 5 har redan bestämt att köpa in dem.

Hej, jag undrar vem som har skrivit titellåten till Gilmore Girls?/Anna
Låtskrivaren till Where you lead är Carole King, en av de främsta inom singer/songwriter-genren. Carole King medverkar själv då och då i tv-serien och gör rollfiguren Sophie Bloom. Till serien har hon gjort en nyinspelning av Where you lead tillsammans med sin dotter Louise Goffin.
Hej, jag har hört ett rykte om att tv-serierna i höst kommer att gå i
skräckens tecken. Stämmer det?/Zombie
I USA produceras just nu, enligt CNN, tv-serier om giftspindlar som kryper över ditt ansikte när du sover, aliens som tar sig in i människokroppar och psykfall som kidnappar kvinnor och håller dem fångna i burar. Själv avstår jag helst från att titta sedan jag såg Exorcisten och var rädd i en hel månad. Bland tv-höstserierna finns The ghost whisperer med Jennifer Love Hewitt, Invasion, Fathom och Supernatural. Det återstår att se om någon svensk tv-kanal nappar.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons