Annons

Hemma hos Carin Rodebjer i New York

KLICKA PÅ BILDEN FÖR BILDSPEL. Carin Rodebjer bor tillsammans med sin man Jesper och dottern Judith på Upper West Side i New York.
KLICKA PÅ BILDEN FÖR BILDSPEL. Carin Rodebjer bor tillsammans med sin man Jesper och dottern Judith på Upper West Side i New York. Foto: Sarah St Clair Renard

Modeskaparen Carin Rodebjer bor på Upper West Side, i en lägenhet med två våningar och takterrass. Och med utsikt över Central Park.

Under strecket
Publicerad

Utanför sovrummet på andra våningen finns terrassen där familjen kan tjuvlyssna på parkens konserter.

Foto: Sarah St Clair Renard

Spiraltrappan leder upp till sovrummet och terrassen.

Foto: Sarah St Clair Renard

Carin skapar hemkänsla med konst, böcker och blommor.

Foto: Sarah St Clair Renard

Takterrass och utsikt över Central Park var länge Carins dröm. Nu är det verklighet.

Foto: Sarah St Clair Renard

I vardagsrummet hänger bilder av fotografen Helmut Newton.

Foto: Sarah St Clair Renard

På klassiska Upper West Side finns fler kändisar än i något annat område i New York. Här bor bland annat designern Donna Karen, regissören Steven Spielberg och legenden Diana Ross, men också kläddesignern Carin Rodebjer. För knappt fem år sedan bytte hon Östermalm mot Manhattan och tillsammans med sin man Jesper och dotter Judith bor hon nu i en tvåplanslägenhet på femte våningen med utsikt över Central Park.

I och med flytten till New York fick familjen vänja sig vid en helt annan standard än den i Sverige, för trots den exklusiva adressen - en sidogata till Central Park - kan grannens avloppsvatten komma upp i familjens badkar.

Annons
Annons
Annons