Hela denna artikel är en annons

Helhetslösningar allt viktigare för företagare

Danske Bank har utvecklat nya helhetslösningarna för att kunna möta företagarens alla behov, oberoende av var de befinner sig i sin tillväxtresa.
Danske Bank har utvecklat nya helhetslösningarna för att kunna möta företagarens alla behov, oberoende av var de befinner sig i sin tillväxtresa. Foto: Colourbox

Att vara företagsägare är mer än ett heltidsjobb. För den som driver företag ligger fokus på att skapa affärer och utveckla verksamheten. Då är det lätt hänt att frågor kring privatekonomin får vänta. Inte minst när det gäller frågor kring pension, personförsäkringar, lån, ägarskifte eller hur man kan få sina pengar att växa.

När företagare träffar sin bank kan många uppleva att de möter två banker, en företagsbank och en privatbank. Det kan innebära att man inte ser helheten och därmed går miste om synergier och möjligheten att utveckla både företagets och den privata ekonomin.

Därför har Danske Bank utvecklat skräddarsydda lösningar, anpassade efter de behov som företagare har, som tar till vara på både företagets och privatpersonens situation och förenklar kontakten med banken. Koncept som fått mycket positiv respons på marknaden.

– Företagare är viktiga kunder för oss och därför behöver vi skapa lösningar som möter deras behov av rådgivning både som företagare och privatpersoner. Danske Banks målsättning är att bli en ännu bättre bank för företagare och entreprenörer under hela livscykeln. Det ska vara smidigt att ha kontakt med banken och man ska få rådgivning som ser till hela behovet. Det kan vi genom våra företagsägarkoncept, säger Anneli Adler, chef för Retail Banking, Danske Bank Sverige.

Få rätt rådgivning utifrån dina utmaningarad.doubleclick.net

Nya skräddarsydda lösningar

De nya helhetslösningarna har utvecklats för att kunna möta företagarens alla behov, oberoende av var de befinner sig i sin tillväxtresa. Tack vare skräddarsydd rådgivning, ofta via digitala möten, får kunden tillgång till bankens samlade kompetens.

– Vi är en av Nordens största banker med specialistkompetens inom alla de viktiga områden som rör en företagares privatekonomi och med kapacitet att ta oss an de mest komplexa finansiella frågorna. Förutom rådgivning och service får företagaren hjälp med en långsiktig plan för sin ekonomi, koordinerad med företagets utveckling. Genom detta kan möjligheter som finns i kundens ekonomi bättre tas tillvara och risker kan minimeras. Framförallt skapas ett handlingsutrymme för kunden genom att tidigt förbereda för kommande förändringar i sin livssituation, säger Fredrik Thulin, chef Private Banking, Danske Bank Sverige

Med Danske Banks nya lösningar får du som företagare och enteprenör tillgång till ett skräddarsytt helhetserbjudande som kan möta dina specifika behov.

Få rätt rådgivning utifrån dina utmaningarad.doubleclick.net
Annons
Annons
Annons