Annons

Hedlund och Granberg i "Finaste familjen"

"Det är någonting jag har velat prova länge, så det känns fantastiskt kul", säger Hanna Hedlund som gör sin första skådespelarroll i tv i och med tredje säsongen av "Finaste familjen" i TV4. Pressbild.
"Det är någonting jag har velat prova länge, så det känns fantastiskt kul", säger Hanna Hedlund som gör sin första skådespelarroll i tv i och med tredje säsongen av "Finaste familjen" i TV4. Pressbild. Foto: TV4

Hon har gjort en rad olika roller på teater- och musikalscenen. Men när Hanna Hedlund gör entré som den ogenerade och skvallertokiga grannen Tessan i "Finaste familjen" gör hon sin debut som tv-skådis.

– Att få göra just en humorserie har stått på min bucketlist länge, säger hon till TT.

Under strecket
TT
Publicerad

TV4:s komediserie "Finaste familjen" är snart tillbaka med sin tredje säsong och Magnus (David Hellenius) och Johanna (Helena af Sandeberg) har återförenats och flyttat till Stockholmsförorten Jakobsberg. På andra sidan staketet har de grannarna Tessan och Kenny – som spelas av Hanna Hedlund och Fredde Granberg.

– Han är en så generös och närvarande kollega. Och så är han väldigt rolig, ibland är det svårt att hålla sig för skratt, säger Hanna Hedlund om att arbeta med Granberg.

Annons
Annons
Annons