X
Annons
X

Havsnära förvandling

Längtan till havet och efter mer tid till barnen tog Anna och Andreas Wallmark-Avelin till det gamla rucklet på Gotland. Att renovera blev en del av livet.

Bilderna på det förfallna stenhuset i utkanten av Visby var inte särskilt insmickrande – en förfallen mangårdsbyggnad från 1800-talet med fem rum. Men det var något som lockade och Anna och Andreas bestämde sig för att flyga över och titta.

En lång allé av almar ledde fram till huset och redan där fick båda en varm känsla i kroppen.

På Gotland fick familjens vardag ett helt nytt lugn.

Foto: Carl Dahlstedt Bild 1 av 7

Andreas och Anna Wallmark-Avelin lämnade Stockholm för öliv på Gotland.

Foto: Carl Dahlstedt Bild 2 av 7

På tomten finns en lada där höskullen blev ett sommargästrum.

Foto: Carl Dahlstedt Bild 3 av 7

Allt i köket står löst och kan enkelt möbleras om.

Foto: Carl Dahlstedt Bild 4 av 7

Kyl och frys från Smegs industriserie.

Foto: Carl Dahlstedt Bild 5 av 7

Cassius fick själv välja tapeter och valde en djungelinspirerad från William Morris.

Foto: Carl Dahlstedt Bild 6 av 7

Trädgården fick ansas ordentligt när familjen flyttade in.

Foto: Carl Dahlstedt Bild 7 av 7
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X