Här är alla filmer från SvD Börsplus Temadag Lönsamma Småbolag

Den 11 september ägde SvD Börsplus temadag Lönsamma Småbolag rum. Prenumeranter på SvD Börsplus var inbjudna att närvara på plats, men det gick även att följa via Youtube. Peter Benson från Börsplus var moderator. Nedan har vi samlat analyser på alla aktierna. De sju bolagen var: Fortnox, Wise Group, Alcadon, West International, Swedencare, Shortcut Media Group, Gullberg & Jansson som alla tillhör investeringsteamat ”Lönsamma småbolag”.

Under strecket
Uppdaterad
Publicerad
Annons

Analystjänsten SvD Börsplus lanserades i april 2016 med målet att bli Sveriges erkänt bästa analysmedia. Vi har två måttstockar. Börsplus ska analysera fler aktier än någon annan och vi är inte nöjda om inte pricksäkerheten är i topp. Detta är löftet till Börsplus prenumeranter och det kommer vi aldrig att tumma på.

Dessutom är Börsplus medarrangör till temadagar som Bostadsdagen och nu Digitala Vinnare. Detta finansieras av de medverkande börsbolagen. Försäljningen sköts av Finwire.tv som är medarrangör av Börsplus Temadag Digitala Vinnare. Börsplus vaktar noga så att våra slutsatser inte färgas på ett sätt som försämrar kvaliteten i Börsplus analyser. Sammantaget är vi övertygade om att fördelarna för Börsplus prenumeranter överväger. Temadagarna ger både Börsplus analytiker och prenumeranter bättre möjligheter att träffa intressanta börsbolag. Det ligger helt i linje med Börsplus filosofi som är att ”fler insikter ger mer avkastning”.

Annons
Annons
Annons