Annons
X
Annons
X

Här får unga chans att lyckas

[object Object]
Ayman Belkhir och Habi Abdou är bland de yngsta som får läxhjälp av en av Pangeas grundare, blivande läraren Sammy Tesfay på biblioteket i Hallonbergen. Intill sitter högskolestudenter som får stöd på en annan nivå. Pangaea är en förening för alla. Själva får de ofta hjälp från de lite äldre i föreningen Det stora knytkalaset. Foto: ANNIKA AF KLERCKER
Efter läxhjälpen, skojar Pangeas Sammy Tesfay med pojkarna Ayman Belkhir och Habi Abdou. Foto: ANNIKA AF KLERCKER
Alexander Fesshaie, 8 år, går ofta till läxhjälpen på biblioteket i Hallonbergen med sin mamma. Läxhjälpen arrangeras av föreningen Pangea, grundad av några unga akademiker med olika bakgrund som vill hjälpa unga utan nätverk till ett självständigt liv. Foto: ANNIKA AF KLERCKER
Natasha Zangani är mentor för Amir, 9 år. Tidigare har hon hjälpt en 20-årig kille att göra ett cv och skaffa jobb. Efter den här dagens läxhjälp väntar nattskiftet som montör på Ericson för Natasha. Foto: ANNIKA AF KLERCKER
Sada Fessehazion fick jobb på biblioteket i Hallonbergen tack vare föreningen Pangaea. Han pluggar till lärare, inspirerad av Pangeas Sammy Tesfay.
Annons
X
Annons
Annons
X

Ayman Belkhir och Habi Abdou är bland de yngsta som får läxhjälp av en av Pangeas grundare, blivande läraren Sammy Tesfay på biblioteket i Hallonbergen. Intill sitter högskolestudenter som får stöd på en annan nivå. Pangaea är en förening för alla. Själva får de ofta hjälp från de lite äldre i föreningen Det stora knytkalaset.

Foto: ANNIKA AF KLERCKER Bild 1 av 5

Efter läxhjälpen, skojar Pangeas Sammy Tesfay med pojkarna Ayman Belkhir och Habi Abdou.

Foto: ANNIKA AF KLERCKER Bild 2 av 5

Alexander Fesshaie, 8 år, går ofta till läxhjälpen på biblioteket i Hallonbergen med sin mamma. Läxhjälpen arrangeras av föreningen Pangea, grundad av några unga akademiker med olika bakgrund som vill hjälpa unga utan nätverk till ett självständigt liv.

Foto: ANNIKA AF KLERCKER Bild 3 av 5

Natasha Zangani är mentor för Amir, 9 år. Tidigare har hon hjälpt en 20-årig kille att göra ett cv och skaffa jobb. Efter den här dagens läxhjälp väntar nattskiftet som montör på Ericson för Natasha.

Foto: ANNIKA AF KLERCKER Bild 4 av 5

Sada Fessehazion fick jobb på biblioteket i Hallonbergen tack vare föreningen Pangaea. Han pluggar till lärare, inspirerad av Pangeas Sammy Tesfay.

Bild 5 av 5
Annons
X
Annons
X