Annons
Recension

Chez BettyHär får man vänta på bord i en månad

Med en lokal stor som ett frimärke och goda recensioner i ryggen har restaurang Chez Betty en kötid för bord på nästan en månad. Matmässigt kan vi konstatera att det är väl värt väntan.

Under strecket
Publicerad

Enkel miljö, fantastisk mat och personlig servie är komponenter som skapar Chez Bettys gemyt.

Foto: TOMAS ONEBORG

Enkel miljö, fantastisk mat och personlig servie är komponenter som skapar Chez Bettys gemyt.

Foto: TOMAS ONEBORG
Enkel miljö, fantastisk mat och personlig servie är komponenter som skapar Chez Bettys gemyt.
Enkel miljö, fantastisk mat och personlig servie är komponenter som skapar Chez Bettys gemyt. Foto: TOMAS ONEBORG

En kulen vinterkväll strax före sex formeras en liten kö längst ner på Roslagsgatan. Det är människor som hoppas på en av de fyra icke bokningsbara barplatserna på Chez Betty.

Annons
Annons
Annons
Annons