Annons

Sveriges tre populäraste krogar: ”Omöjligt få bord”

Det är inte nödvändigtvis på Michelinkrogarna det är svårast att få bord. SvD:s genomgång visar att väntetiderna till några av landets populäraste restauranger kan vara upp till ett halvår – men att det ibland kan vara värt att testa tisdagar för bord med kort varsel.

Under strecket
Publicerad

Månader av väntan. Var ute i god tid om du vill äta på Lilla Ego, Derelict och Fäviken, där närmaste bord är ungefär ett halvår bort.

Foto: Tomas Oneborg och FävikenBild 1 av 13
Foto: Fäviken MagasinetBild 2 av 13

Fäviken Magasinet.

Foto: Robert HenrikssonBild 3 av 13

Lilla Ego.

Foto: Tomas OneborgBild 4 av 13

Derelict.

Foto: Tomas OneborgBild 5 av 13
Foto: Tomas OneborgBild 6 av 13
Foto: Tomas OneborgBild 7 av 13
Foto: TTBild 8 av 13
Foto: Therese JahnsonBild 9 av 13
Foto: Tomas OneborgBild 10 av 13
Foto: Tomas OneborgBild 11 av 13
Foto: Tomas OneborgBild 12 av 13
Foto: TTBild 13 av 13

Månader av väntan. Var ute i god tid om du vill äta på Lilla Ego, Derelict och Fäviken, där närmaste bord är ungefär ett halvår bort.

Foto: Tomas Oneborg och FävikenBild 1 av 1
Månader av väntan. Var ute i god tid om du vill äta på Lilla Ego, Derelict och Fäviken, där närmaste bord är ungefär ett halvår bort.
Månader av väntan. Var ute i god tid om du vill äta på Lilla Ego, Derelict och Fäviken, där närmaste bord är ungefär ett halvår bort. Foto: Tomas Oneborg och Fäviken

Att få bord på någon av de mest populära restaurangerna i Sverige kräver rejäl framförhållning. Det bästa sättet är att tänka på samma sätt som när man bokar en resa eller en teaterföreställning – planera besöket i god tid.

Annons
Annons
Annons
Annons