Annons

Här byggs unika ägarlägenheter

Foto: Ettelva arkitekter

Kanske drömmer du om att äga lite mer av din bostadsrätt?

Kanske planerar du att köpa en lägenhet till ditt barn redan nu?

Då kan en ägarlägenhet vara något för dig.

I Täby Park planeras just nu för attraktiva ägarlägenheter med närhet till Täby Centrum, natur och kommunikationer.

I Bunkhagen Södra kan du välja mellan ägarlägenheter i varierande storlekar.

I Bunkhagen Södra kan du välja mellan ägarlägenheter i varierande storlekar.

Foto: Ettelva arkitekter

I Täby Park växer en helt ny stadsdel fram. Här på platsen, som en gång i tiden var Skandinaviens största galoppbana, planerar JM för 81 Svanenmärkta ägarlägenheter i kvarteret Bunkhagen Södra. Fasaderna består av tegel och puts och de tre huskropparna, som alla skiljer sig i storlek och arkitektonisk utformning, omger en stor, ljus och lummig innergård.

Att bo i en ägarlägenhet är som att bo i ett radhus på höjden förklarar Teresia Parke, projektledare på JM.

– Till skillnad från en vanlig bostadsrätt äger du faktiskt själva bostaden. Det finns med andra ord ingen bostadsrättsförening och därmed inga gemensamma lån. Varje ägarlägenhet utgör en egen fastighet som du äger till etthundra procent. Ägarlägenheten medför lägre fasta kostnader och en större frihet att till exempel hyra ut bostaden, säger Teresia Parke.

Upptäck mer av Bunkhagen Södra och Täby Park – se alla bilderna

Stadsradhus i två plan

De flesta av lägenheterna består av moderna lägenheter i storlekarna 1 till 5 rum och kök men det finns också något så unikt som stadsradhus – en slags etagelägenheter i två plan, där de största är 138 kvm och vissa har egen ingång i gatuplan.

I Bunkhagen Södra kan du välja mellan ägarlägenheter i varierande storlekar.

I Bunkhagen Södra kan du välja mellan ägarlägenheter i varierande storlekar.

Foto: Ettelva arkitekter

Invändigt har man satsat på hållbar och modern inredning i samtliga bostäder men det finns möjlighet att göra vissa tillval förklarar Teresia Parke.

– Du kan exempelvis byta färg på köksluckor och bänkskiva, eller välja till Intelligenta hem med smarta tekniska lösningar för en bekvämare vardag.

Sugen på att veta mer om stadsradhusen eller någon av de andra ägarlägenheterna? – Läs mer här och gör en intresseanmälan

I Bunkhagen Södra kan du välja mellan ägarlägenheter i varierande storlekar. Foto: Ettelva arkitekter

Gott om aktiviteter

I Täby Park bor du i en helt ny stadsdel genomsyrad av bostäder, verksamheter och grönområden. Täby Centrum finns på gångavstånd och med Roslagsbanan når du Stockholm Östra på 20 minuter.

– Än så länge finns den gamla läktaren från tiden när platsen var en galoppbana kvar. Här finns bland annat en restaurang och ett auktionsverk, och runt omkring finner du beachvolleybollplaner, utegym, padelbanor och en hundlekplats. Allt för att skapa en trevlig och levande plats även under utbyggnadstiden, säger Teresia Parke.

Då hållbarhet står högt på JM:s agenda finns det också möjlighet att boka ”poolbil” och lådcykel för de som flyttar in i Bunkhagen Södra.

Försäljningen är planerad till våren 2021.

Därför ska du välja att bo i en ägarlägenhet – läs mer om alla fördelar

Annons
Detta är en annons från JM, den är inte skriven av journalisterna på SvD:s redaktion.