Annons

Här är vi som skriver för SvD Börsplus

Börsplus är en unik analystjänst där Sveriges bästa börsredaktion skriver aktieanalyser på ett nytt sätt. SvD Börsplus analytiker har över 50 års samlad börserfarenhet som Börsplus prenumeranter kan dra nytta av.

Publicerad

SvD Börsplus redaktionen utgörs av Daniel Svensson (mångårig chefredaktör Börsveckan), Peter Benson (mångfalt topprankad aktieskribent), Daniel Hniopek (examen från Handelshögskolan) och Mikaela Idermark (tidigare vice vd Unga Aktiesparare).

Aktieskribenterna presenteras här nedan och dessförinnan finns en länk till den sida där aktieskribenternas värdepappersportföljer syns.

Peter Benson

Grundare och vd för SvD Börsplus. Efter examen från Handelshögskolan i Stockholm började Peter på Dagens Industri (Stora Journalistpriset 2001 och framröstad till Sveriges bästa ekonomijournalist 2002 och 2003). Peter tog över och drev tidningen Börsveckan åren 2004-2008 och har därefter varit investerare, konsult, krönikör och företagare. Peter älskar börsen med alla dess utmaningar och lyckas rätt ofta med "special situations" och jakten på små tillväxtföretag till rimlig värdering.

Daniel Svensson

Daniel Svensson är aktieanalytiker på SvD Börsplus och har tidigare under många år varit en framgångsrik chefredaktör för tidningen Börsveckan. Daniel är expert på att förstå affärsmodeller och vilka risker och möjligheter som bolag möter. Daniel har även fram till 2004 varit börskrönikör på Dagens Industri. Daniel tillhör värdefulla kunskaper och har lång erfarenhet av börsen som Börsplus prenumeranter får ta del av.

Daniel Hniopek

Daniel har en examen från Handelshögskolan i Stockholm och har tidigare arbetat på SEB och Didner & Gerge. Har en förkärlek för bra bolag som växer med hög avkastning. Letar alltid långsiktiga aktievinnare och skiljer noga på aktiens värde och pris.

Mikaela Idermark

Mikaela är entreprenören på redaktionen och arbetar som redaktör och produktägare av SvD Börsplus. Mikaela har tidigare arbetat på Avanza, SEB och Unga Aktiesparare. Hon anser att börsen är bästa sättet att lära sig om samhället och tror på långsiktig värdeinvestering.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons