Hugo Rehnberg

Sveriges mest omtalade intervjuform – nu som podcast. Hugo Rehnberg möter en ny gäst varje vecka.

GÅ TILL PODDEN

Lyssna på Min helg-podden

Sveriges mest omtalade intervjuform – nu som podcast. Hugo Rehnberg möter en ny gäst varje vecka.

GÅ TILL PODDEN
Perfect Guide

Här är höstens hetaste nya serier på Netflix

Fram med chipspåsen och kryp upp i soffan.

The Good Cop
Tony Danza spelar den före detta polisen Tony Sr, som alltid följt regelboken, och som bor med sin son Tony Jr, spelad av Josh Groban, som har en lite friare syn på polisyrket.
Bakom serien ligger Monk-skaparen Andy Breckman.
Premiär: 21 september

Annons

Disenchantment
Matt Groening, mannen bakom Simpsons och Futurama, är tillbaka med en ny animerad serie, som i korthet handlar om en prinsessa som gillar att dricka sprit.
Premiär: 17 augusti

Maniac
Stjärnorna från bland annat komedisuccén Supersugen, Emma Stone och Jonah Hill, jobbar ihop igen, den här gången i komediserien Maniac. För regin står Cary Joji Fukunaga, som tidigare regisserat True Detectives.
Premiär: 21 september

Ghoul
Indisk skräck-scifi? Kan det vara något? Ghoul handlar om en fånge som anländer till ett avlägset militärt förhörscenter, där inget visar sig vara som det först verkar.
Premiär: 24 augusti

Insatiable
Nyss tjuvstartade Insatiable, med Debby Ryan i huvudrollen, var långt innan premiären en av årets mest omtalade tv-serier. Serien handlar om en överviktig tjej som går ned i vikt och tar revansch på sina plågoandar. När trailern släpptes stormade det om objektifiering, men efter premiären har kritiken lagt sig.
Premiär: 10 augusti

The Ballad of Buster Scruggs
Okej, det här är ingen tv-serie, utan en långfilm. Men bröderna Coens västernäventyr beställdes ursprungligen som en tv-serie, och under inspelningarnas gång beslutade man sig för att göra en långfilm istället.
Premiär: 31 augusti

Till Toppen