Här är höstens bästa tv-serier

Abigail Breslin, Skyler Samuels, Keke Palmer och Whitney Meyer – en ny generation ”scream queens” som spelar mot veteranen Jamie Lee Curtis i ny tv-serie.
Abigail Breslin, Skyler Samuels, Keke Palmer och Whitney Meyer – en ny generation ”scream queens” som spelar mot veteranen Jamie Lee Curtis i ny tv-serie. Foto: Steve Dietl/FOX/VIASAT

I höst fylls våra skärmar med likdoft. En av säsongens mest omskrivna serier är metadrivna och bloddrypande ”Scream queens”. Dessutom går de döda igen i ”Fear the walking dead” och en ung Lou Solverson löser brott i våldsamma ”Fargo”.

Publicerad
Annons
  • Scream queens
  • Seriestart
  • Skräckkomedi
  • TV6, hösten 2015

Skräck fortsätter att attrahera tv-världen. I somras hade ”Scream" premiär, med filmen med samma namn som förlaga, och senare i höst kommer ”Evil dead”-serien ”Ash vs Evil dead”. ”Scream queens” är en på förhand hajpad Fox-serie – skapad av männen bakom ”Glee” och ”American horror story” – med en intrig som högst medvetet bygger på ett slitet koncept. Metadriven skräckkomedi med stor potential, med självaste Jamie Lee Curtis i en av rollerna.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons