Hugo Rehnberg

Sveriges mest omtalade intervjuform – nu som podcast. Hugo Rehnberg möter en ny gäst varje vecka.

GÅ TILL PODDEN

Lyssna på Min helg-podden

Sveriges mest omtalade intervjuform – nu som podcast. Hugo Rehnberg möter en ny gäst varje vecka.

GÅ TILL PODDEN
Perfect Guide

Här är de populäraste semesterhusen på Hemnet

Längtar du efter ett semesterhus i skärgården? Då är du inte ensam. Bland förra veckans mest klickade fritidshus på Hemnet ligger skärgårdsvillor i topp. Här är de mest populära sommarhusen just nu.

Mellan Svartsö och Grinda i Stockholms mellanskärgård ligger det här skärgårdshemmet som både toppar listan i antal klick och pris. Utöver den stora byggnaden på 250 kvadratmeter får du även tillgång till gästhus, 28 hektar mark, bryggor, gäst- och båthus samt en tennisbana. Pris? 46 miljoner kronor.

Annons

Letar du efter ett billigare alternativ finns det här fritidshuset i Norrtälje. Huset på 30 kvadratmeter har utsikt över Norrtäljevikten och erbjuder gemensam brygga, verkstadsbod, utedass, förråd och gästhus med två bäddar. Prislappen ligger på 750 000 kronor.

Den här klassiska skärgårdsvilla ligger på Smådalarö utanför Stockholm. Huvudbyggnaden är på 200 kvadratmeter och har en utsikt över Jungfrufjärden. På fastighetens sjötomt finns både brygga, sandstrand och en fruktträdgård. För 29 500 000 kronor kan skärgårdsidyllen bli din.

Två mil från Norrtälje ligger det här huset som byggdes 1850 och har en boarea på 63 kvadratmeter. För 2 700 000 kronor får du även tillgång till ett stort garage, förråd, hönshus samt gästhus med köksdel.

På jakt efter ett hus längre norrut? Det här fritidshuset på 105 kvadratmeter ligger i Hudiksvall och har 500 meter strandlinje mot Hilltjärnen. Fastigheten har egen brygga och kostar 1 250 000 kronor.

Till Toppen