Här är chefen som gör prao hos sin personal

På Vapiano tar restaurang-vd:n själv hand om disken. Att göra inhopp "på golvet" har blivit en naturlig del av Hanna Mannbergs ledarstil.
"Det leder till bättre beslut", säger hon.

Under strecket
Publicerad
Direkta möten med personalen hjälper till att minska avståndet mellan huvudkontoret och restaurangerna, menar Hanna Mannberg, vd för Vapiano Sverige.

Direkta möten med personalen hjälper till att minska avståndet mellan huvudkontoret och restaurangerna, menar Hanna Mannberg, vd för Vapiano Sverige.

Foto: Magnus Liam Karlsson
”Hugg i som alla andra” är ett av Hanna Mannbergs tips.

”Hugg i som alla andra” är ett av Hanna Mannbergs tips.

Foto: Magnus Liam Karlsson
Annons

Stresstålighet, simultankapacitet och snabba fötter är egenskaper som är bra att ha i krogbranschen – det inser alla som någon gång varit på restaurang.

Men för att hela det komplicerade krogmaskineriet ska fungera, krävs betydligt mer än så. Det vet Hanna Mannberg.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons