SvD Perfect Guide
Annons

Här är årets julfilmer på Netflix

Fram med lussebullarna och kryp upp i soffan – här är ett urval av årets julfilmer på Netflix.

Text: SvD Perfect Guide - 5 december 2018
Bild 1 av 2
Bild 2 av 2

The Christmas Chronicles

I den helt nya julfilmen får vi följa syskonen Kate och Teddy, vars plan att fånga tomten riskerar att äventyra hela julen. Under en vild natt måste de samarbeta med tomten – spelad av Kurt Russell – för att rädda julen.

A Very Murray Christmas

Den här Netflix-julspecialen kanske inte kan klassas som en film, men med regi av Sofia Coppola blir den ändå underbart filmiskt. Bill Murray spelar sig själv när han tillbringar julen på välkända Carlyle Hotel– och en rad olika karaktärer och kändisar kommer på besök.

Annons
Annons
Bild 1 av 4
Bild 2 av 4
Bild 3 av 4
Bild 4 av 4

Pottersville

När Michael Shannons karaktär går runt i en gorillakostym blir han misstagen för att vara Storfot. Händelsen leder till att alla blickar riktas mot den sömniga småstaden.

The Princess Switch

I den här Föräldrafällan-inspirerade filmen får vi följa en konditor i Chicago och en blivande prinsessa som upptäcker att de är identisk lika. En vecka innan jul bestämmer de sig för att byta plats med varandra.

A Christmas Prince

I den här Netflix-producerade filmen får vi följa en amerikansk journalist som skickas till Aldovia för att bevaka kröningen av landets prins. I sann julanda förälskar de sig i varandra.

A Christmas Prince: The Royal Wedding

Annons
Annons
Bild 1 av 2
Bild 2 av 2

Kungligt, romantiskt och juligt är det även i uppföljningen A Christmas Prince: The Royal Wedding där vi – precis som titeln föreslår – får följa det kungliga bröllopet.

Elf

Den här klassiska julkomedin handlar om Buddy – en människa som växt upp bland tomtenissar på Nordpolen – som får en identitetskris när han åker till New York för att hitta sin riktiga pappa.

Christmas Inheritance

En ung arvtagerska måste resa till sin pappas hemstad för att leverera ett julkort till hans tidigare kompanjon. När hon blir fast i en snöstorm inser hon att hon passar bättre in i den lilla småstaden än väntat.

Annons