SvD Perfect Guide

”Har alltid en smoothie i handen”

Johannes Cullberg startade matvarukedjan Paradiset, som han driver vidare som webbutik med inriktning på eko, närodlat och hälsosamt.
Johannes Cullberg startade matvarukedjan Paradiset, som han driver vidare som webbutik med inriktning på eko, närodlat och hälsosamt. Foto: Kate Gabor, AG

Hälsoentreprenören Johannes Cullberg växte upp på rostat bröd och sylt. Idag består kosten av benbuljongsprotein och blomkål.

Text: Mari Janson - 5 februari 2021
Annons

Vilken Stockholmskrog besöker du oftast?
– Jag går sällan ut och äter. Men om jag gör det blir det AG på Kungsholmen.

Ditt livs mest minnesvärda måltid?
– Jag har två. Jag var i LA och letade produkter till Paradiset och hittade ett burgarhak på en bensinmack med så sjukt goda burgare, friterad brysselkål och en majonnäs som fick mig att ramla baklänges. Och precis före coronan var min fru och jag i Neapel, på ett ställe som heter Rosiello. All mat var lagad på gårdens egna grejer. Den totala lyckan.