”Han blir hur flörtig som helst med andra”

”Är så fruktansvärt rädd för att bli ensam”, skriver Anna.
”Är så fruktansvärt rädd för att bli ensam”, skriver Anna. Foto: Jens Büttner/DPA/TT

Mannen jag träffar vill aldrig göra något och är ständigt sur. Med andra kvinnor är han glad och charmig, skriver Anna som ”vill lämna men är livrädd”. Jenny Jägerfeld kommer med uppmuntran.

Under strecket
Publicerad
Jenny Jägerfeld.

Jenny Jägerfeld.

Annons

Fråga: Jag har en komplicerad relation med en man som jag inte lever ihop med. Vi träffas bara när det passar honom. Det blir kanske två gånger i månaden, några dagar (kvällar) åt gången. Han öppnar sig aldrig och man får ”tjata” fram svar. Jag blir aldrig bekräftad, allt handlar om honom och hans intressen. Trots detta har jag starka känslor för honom och han säger att han har starka känslor för mig också.

Hur får man någon att öppna upp sig lite mer, att våga visa sina känslor? Orkar inte vara tjatmostern. Han vill aldrig göra något gemensamt med mig men kommer någon annan och frågar ställer han alltid upp, glad och positiv. Men allt verkar omöjligt med mig. Han kan vara sur och ha en dålig attityd mot mig men när det är andra kvinnor med, speciellt om de är yngre, så blir han hur flörtig och charmig som helst.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons