LieblingFörrätterna förlåter allt – utom schnitzeln

Liebling på Timmermansgatan, tidigare Paradiso matsal.
Liebling på Timmermansgatan, tidigare Paradiso matsal. Foto: Gustaf Månsson

Gott, opretentiöst och genomtänkt. Liebling är en liten älskling som gör det mesta rätt, men signaturrätten kan bli bättre.

Under strecket
Uppdaterad
Publicerad
Menyn på Liebling är befriande kort – både vad gäller mat och dryck.

Menyn på Liebling är befriande kort – både vad gäller mat och dryck.

Foto: Gustaf Månsson
Gustaf Månsson
Foto: Gustaf Månsson
Gustaf Månsson
Foto: Gustaf Månsson
Gustaf Månsson
Foto: Gustaf Månsson
Gustaf Månsson
Foto: Gustaf Månsson
Annons

I de krogtäta kvarteren kring Mariatorget har det som tidigare var Paradiso matsal blivit Liebling, även om ägarna, krögaren Joel Söderbäck och gänget från Tjoget, är desamma.

Som sin föregångare känns Liebling modern. Det gäller både den minimalistiska hemsidan och lokalen, som är avskalad med mycket ljust trä – en blandning mellan tysk ölkällare, hipp innerstadsbar och enkel kvarterskrog. Här är det gästerna snarare än inredningsdetaljer som ska skapa miljö och känsla.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons