Annons

Gunde Svan vallar dansskorna

Gunde Svan dansar ihop med Jeanette Carlsson, och har tidigare berättat att han brukar hålla ut flera timmar på dansgolvet under TV4:s personalfester. "Jag känner fortfarande att jag skulle ligga bättre till om vi skulle köra tre timmar än tre minuter", säger han.
Gunde Svan dansar ihop med Jeanette Carlsson, och har tidigare berättat att han brukar hålla ut flera timmar på dansgolvet under TV4:s personalfester. "Jag känner fortfarande att jag skulle ligga bättre till om vi skulle köra tre timmar än tre minuter", säger han. Foto: Claudio Bresciani/TT

Gunde Svan är en av favoriterna inför säsongspremiären av "Let's dance" – men själv är han osäker på hur det kommer att gå.

– Jag vet inte hur jag reagerar när det blir skarpt läge, säger skidlegendaren.

Under strecket
TT TT
Publicerad

Gunde Svan är en av favoriterna inför säsongspremiären av "Let's dance". Han tror själv att det kommer att gå bra för Claes Malmberg. "Det går inte att sitta vid samma bord och fika ens en gång utan att man får ont i magen av att skratta åt honom, så jag tror att svenska folket kommer att gilla hans stil", säger han.

Foto: Claudio Bresciani/TT Bild 1 av 2

Gunde Svan dansar ihop med Jeanette Carlsson, som ställer höga krav på skidlegendaren. " Hon är pedant ut i fingerspetsarna", säger Gunde Svan.

Foto: Claudio Bresciani/TT Bild 2 av 2

Gunde Svan är van vid att synas i tv. Tittarna har kunnat se honom ta hem stora segrar i skidspåret, han har varit programledare för bland annat "Gladiatorerna", och "I huvudet på Gunde Svan" utmanade han andra idrottsstjärnor i deras egna sportgrenar. På fredag får tv-tittarna däremot se honom i ett nytt område – i en cha cha till The Proclaimers "500 miles".

Men det har inte gått som en dans på rosor.

Annons
Annons
Annons