Hugo Rehnberg

Sveriges mest omtalade intervjuform – nu som podcast. Hugo Rehnberg möter en ny gäst varje vecka.

GÅ TILL PODDEN

Lyssna på Min helg-podden

Sveriges mest omtalade intervjuform – nu som podcast. Hugo Rehnberg möter en ny gäst varje vecka.

GÅ TILL PODDEN
Resa

Gröna burgare, hemliga tikibarer och magiska solnedgångar i San Diego

Skribenten Anja Forsnor älskar San Diego. Här är hennes bästa tips.

undefined

Balboa Park
Balboa Park är inte bara en av de vackraste parkerna jag vet, utan också ett historiskt landmärke för staden. Här kan jag strosa runt i timmar. Förutom den hänförande naturen erbjuder parken flera museer, teatrar och den vackra botaniska trädgården. Det nns en del matställen, men mysigast är det att packa en picknick och slå sig ner i det gröna. I parken hittar man även San Diego Zoo som är ett av världens äldsta och största, också värt ett besök.
1549 El Prado

Annons
X
undefined

Snabbmat på Plant Power
Inspirerande meny, 100 procent plantbaserat och fantastiskt gott. Plant Power är ett veganskt snabbmatställe som erbjuder växtbaserade alternativ till hamburgare, wraps och milkshakes. Man behöver inte vara vegan för att bli frälst här – kön ringlar sig alltid lång och mina personliga favorit är deras "kycklingburgare". Till den en milkshake gjord på mandelmjölk och kakao.
2204 Sunset Cliffs Blvd
plantpowerfastfood.com

undefined

The Grass Skirt Bar
Den roligaste mat- och dryckesupplevelsen hittar man på den polynesiska tikibaren The Grass Skirt. För att komma in måste du passera genom kyldörren i lunchstället Good Time Pokés kök; den öppnar upp mot en hemlig entré. Här skålas det i exotiska cocktails i de mest otippade smakkombinationer som givetvis serveras i pyntade tikimuggar. Till detta serveras spännande smårätter i form av bowls och buns.
910 Grand Ave
thegrassskirt.com

undefined

Yoga på Trilogy Sanctuary
Det exklusiva bostadsområdet La Jolla är mysigt att strosa runt i med alla sina småbutiker och träningsstudior. På Trilogy Sanctuary kan man boka in sig på en tidig morgonyoga, gärna uppe på takterassen med utsikt över staden, och avnjuta en härlig frukost efteråt. Deras veganska kafé serverar bland annat smoothies, juicer och färgglada bowls till frukost.
7650 Girard Ave
trilogysanctuary.com

undefined

Pacific Beach
Pacific Beach är San Diegos hjärta, och stans största och finaste strand. Här är det full aktivitet från morgon till kväll och längs den långa strandpromenaden trängs man med motionärer i alla åldrar. Hit kommer man för att surfa, träna, njuta av stranden och framförallt spana på människor. Framåt sen eftermiddag fylls stranden med ännu mer folk som kommer för att se solnedgången, den är lika magisk varje kväll. När solen gått ner finns det gott om barer och restauranger i närheten.

Följ oss på Facebook!

Vi ger dig riktigt bra saker att läsa, titta på och inspireras av!

Facebook

Till Toppen