Annons

Gråtfest med Alexander Karim på slottet

Alexander Karim har skaffat sig mustasch och hål i örat efter inspelningen av "Stjärnorna på slottet". Det var nödvändigt för rollen som Shakespeare i "Shakespeare in love" på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. "Varje gång jag hämtar ungarna på skolan och dagis får jag dra ner mössan, det ser ut som om jag har en 40-årskris", säger han. Arkivbild.
Alexander Karim har skaffat sig mustasch och hål i örat efter inspelningen av "Stjärnorna på slottet". Det var nödvändigt för rollen som Shakespeare i "Shakespeare in love" på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. "Varje gång jag hämtar ungarna på skolan och dagis får jag dra ner mössan, det ser ut som om jag har en 40-årskris", säger han. Arkivbild. Foto: Janerik Henriksson/TT

Alexander Karims dag i "Stjärnorna på slottet" utvecklas till en riktig gråtfest. När skådespelaren berättar om sitt liv rörs både han själv och de andra till tårar.

– Jag visste redan från början att fan, nu ska jag gå en hel dag och bara gå från gråt till gråt till gråt, säger han.

Sara Ullberg / TT
Publicerad
Alexander Karim, Kajsa Ernst, Sven Melander, Lena Söderblom och Camilla Läckberg är årets stjärnor på slottet i SVT:s populära tv-serie. Arkivbild.
Alexander Karim, Kajsa Ernst, Sven Melander, Lena Söderblom och Camilla Läckberg är årets stjärnor på slottet i SVT:s populära tv-serie. Arkivbild. Foto: Janerik Henriksson/TT

Alexander Karim har lätt för att bli berörd.

Alexander Karim, Kajsa Ernst, Sven Melander, Lena Söderblom och Camilla Läckberg är årets stjärnor på slottet i SVT:s populära tv-serie. Arkivbild.

Foto: Janerik Henriksson/TT Bild 1 av 1
Annons
Annons
Annons