Goda val

Gröna, goda och sunda är Sanna Fyring Liedgrens rätter som serveras på Köket denna vecka. Recept: Sanna Fyring Liedgren Vintips: Mikael Mölstad

Under strecket
Publicerad
Gröna, goda och sunda är Sanna Fyring Liedgrens rätter som serveras på Köket denna vecka.  Recept: Sanna Fyring Liedgren.

Gröna, goda och sunda är Sanna Fyring Liedgrens rätter som serveras på Köket denna vecka. Recept: Sanna Fyring Liedgren.

Foto: MALIN HOELSTAD
Cannellinidipp med grönsaker

Cannellinidipp med grönsaker

Foto: MALIN HOELSTAD
Sobanudlar med grillad aubergine och granatäpple

Sobanudlar med grillad aubergine och granatäpple

Foto: MALIN HOELSTAD
Blodapelsinsallad med spenat och chèvre.

Blodapelsinsallad med spenat och chèvre.

Foto: MALIN HOELSTAD
Aprikoskompott med rostad mandel och mörk choklad

Aprikoskompott med rostad mandel och mörk choklad

Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
Annons
Gröna, goda och sunda är Sanna Fyring Liedgrens rätter som serveras på Köket denna vecka.  Recept: Sanna Fyring Liedgren.

Gröna, goda och sunda är Sanna Fyring Liedgrens rätter som serveras på Köket denna vecka. Recept: Sanna Fyring Liedgren.

Foto: MALIN HOELSTAD
Cannellinidipp med grönsaker

Cannellinidipp med grönsaker

Foto: MALIN HOELSTAD
Sobanudlar med grillad aubergine och granatäpple

Sobanudlar med grillad aubergine och granatäpple

Foto: MALIN HOELSTAD
Blodapelsinsallad med spenat och chèvre.

Blodapelsinsallad med spenat och chèvre.

Foto: MALIN HOELSTAD
Aprikoskompott med rostad mandel och mörk choklad

Aprikoskompott med rostad mandel och mörk choklad

Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
MALIN HOELSTAD
Foto: MALIN HOELSTAD
1/5
Gröna, goda och sunda är Sanna Fyring Liedgrens rätter som serveras på Köket denna vecka.  Recept: Sanna Fyring Liedgren.

Gröna, goda och sunda är Sanna Fyring Liedgrens rätter som serveras på Köket denna vecka. Recept: Sanna Fyring Liedgren.

Foto: MALIN HOELSTAD
2/5
Cannellinidipp med grönsaker

Cannellinidipp med grönsaker

Foto: MALIN HOELSTAD
3/5
Sobanudlar med grillad aubergine och granatäpple

Sobanudlar med grillad aubergine och granatäpple

Foto: MALIN HOELSTAD
4/5
Blodapelsinsallad med spenat och chèvre.

Blodapelsinsallad med spenat och chèvre.

Foto: MALIN HOELSTAD
5/5
Aprikoskompott med rostad mandel och mörk choklad

Aprikoskompott med rostad mandel och mörk choklad

Foto: MALIN HOELSTAD

NYTTIGHETER

Foto: MALIN HOELSTAD

Blodapelsinsallad med spenat och chèvre

4 portioner. Friskt och gott.
Till receptet

Vin: Dopff & Irion Riesling, 85 kr, Alsace, Frankrike, 2173.

Foto: MALIN HOELSTAD

Sobanudlar med grillad aubergine och granatäpple

4 portioner. Om du inte får tag på sobanudlar (tunna japanska nudlar av bovete) så går det bra att använda fullkornsspaghetti.
Till receptet

Vin: Fleur du Cap Chardonnay, 87 kr, Coastal region, Sydafrika, 2015.

Foto: MALIN HOELSTAD

Cannellinidipp med grönsaker

4 portioner. Cannellinipurén smaksätts med vitlök, citron och olivolja och serveras som dipp till färska skurna grönsaker och rostat rågbröd.

Vin: Deidesheimer Herrgottsacker Riesling spätlese, 89 kr, Pfalz, Tyskland, 5042.

Foto: MALIN HOELSTAD

Aprikoskompott med rostad mandel och mörk choklad

4 portioner. Sunt och gott.
Till receptet

Vin: Graham’s Six Grapes Reserve Port, 69 kr (375 cl), Porto, Portugal, 94712.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons