Glödheta Ibiza

I vår kommer Ibiza tillbaka som resmål från Sverige. Inramningen är lika vacker som Mallorcas med puderfina sandstränder, klippiga kuster och ett böljande inland med frukt- och olivodlingar. Men Mallorcas lillasyster är också en riktig partyprinsessa och redan Ibizas badliv kan vara supertrendigt. SvD guidar till lounger, klubbar och stränder.

Under strecket
Publicerad
Annons

“Du beundrar solnedgången, går ut och äter, och fortsätter sedan in till stan för drinkar, mingel och lite dans. Därpå åker du ut till jätteklubbarna för en helnatt med din favorit-DJ. Eller så testar du också ett dagparty...”

För den som är ”Ibiza Virgin” och googlar på det, ger klubbsajten Ibiza Spotlight just denna beskrivning av hur det kan vara att semestra här. Vår Ibizakväll startar på loungerestaurangen L’Eléphant, nära kyrkan i San Rafael. Utsikten är den tveklöst bästa på hela ön – i baren njuter man av fantastiska drinkar till humana priser i vita jättesoffor under bar himmel. Elefanten är en återkommande detalj i inredningen, som blivit flerfaldigt uppmärksammad av internationella inredningsmagasin

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons