Glittrande Nobelblåsor till varje pris

Räkna med glitter, långa sjalar och svepande sidentaft på onsdag när årets största aftonmodevisning stundar. Men de allra fräckaste blåsorna syns dessvärre aldrig på Nobelfesten.

Under strecket
Publicerad
Annons

Modeskaparen Lars Wallin är expertkommentator i tv vid årets Nobelfest. Nedan: allra dyraste Wallinblåsan – en svart tyllhistoria som såldes i New York för drygt 200000 kronor.

– Det är synd att vi inte vågar ta ut svängarna mer i Sverige, säger designern Lars Wallin som i år har fått uppdraget att skapa arbetsklädseln till de två kvinnliga programledarna Katarina Sandström och Victoria Dyring. Därutöver är han städslad av SVT för att kommentera gästernas klädsel i direktsändningen under Nobelkvällen.
– Jag skulle nog vilja vara betydligt elakare än vad jag vet att jag kommer att vara, säger denne lågmälde och artige 36-åring med ett småleende.
Lars Wallin tillhör i dag eliten bland svenska modeskapare. I höst kom han med en egen sminkserie hos Make Up Store och nästa steg blir egendesignade eleganta aftonskor. ”Sådana är svåra att hitta i Sverige, här satsar vi mer på praktiska vinterstövlar.”

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons