Annons

GI gör dig trögtänkt

Den smalaste maten är inte alltid den bästa för hjärnan. Och mår inte hjärnan bra mår inte resten av kroppen bra. Så det finns en poäng i att välja mat som är bra för hjärnan, tycker professor Charlotte Erlanson-Albertsson, författare till nya boken Mat för hjärnan.

Under strecket
Publicerad

Professor Charlotte Erlanson-Albertsson, biomedicinskt centrum i Lund, är kritisk mot GI-maten.

Bild 1 av 1

Professor Charlotte Erlanson-Albertsson, biomedicinskt centrum i Lund, är kritisk mot GI-maten.

Bild 1 av 1
Professor Charlotte Erlanson-Albertsson, biomedicinskt centrum i Lund, är kritisk mot GI-maten.
Professor Charlotte Erlanson-Albertsson, biomedicinskt centrum i Lund, är kritisk mot GI-maten.

Gemensamt för alla dieter är att de inte tar hänsyn till hur hjärnan mår. När vi bantar blir vi ofta trötta, ledsna, okoncentrerade, arga, glömska och hungriga.

Annons
Annons
Annons