Annons
Recension

GastrologiskGastronomisk godbit

NYSKAPANDE På Gastrologik finns ingen meny, här förväntas gästen äta det köket vill laga. Och de lyckas ge oss en riktig matupplevelse. Ändå krävs det en slipning av hela konceptet för att det ska bli full pott.

Under strecket
Publicerad

Kocken Erik Eriksson tillsammans med Jacob Holmström, en av krogens ägare.

Foto: THERESE JAHNSSON Bild 1 av 1

Kocken Erik Eriksson tillsammans med Jacob Holmström, en av krogens ägare.

Foto: THERESE JAHNSSON Bild 1 av 1
Kocken Erik Eriksson tillsammans med Jacob Holmström, en av krogens ägare.
Kocken Erik Eriksson tillsammans med Jacob Holmström, en av krogens ägare. Foto: THERESE JAHNSSON

Det ska sägas på en gång: Maten är strålande. Här märks ett utmärkt handlag i köket. Men det finns i princip bara två val för en gäst som kommer till Gastrologik – att välja trerättersmenyn eller sexrättersmenyn, utan att ha en aning om vilka rätter som ingår.

Annons
Annons
Annons
Annons