Annons

Gäng kapade butik och drev den i över ett dygn

Flera gånger ska ett par som driver en livsmedelsbutik i centrala Malmö ha fått besök av beväpnade män som försökt pressa butiksägarna på pengar. I onsdags kom de tillbaka och tog över butiken i mer än ett dygn. Arkivbild.
Flera gånger ska ett par som driver en livsmedelsbutik i centrala Malmö ha fått besök av beväpnade män som försökt pressa butiksägarna på pengar. I onsdags kom de tillbaka och tog över butiken i mer än ett dygn. Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

Ett kriminellt gäng som under en tid bedrivit utpressning mot en butik i centrala Malmö gick i veckan ett steg längre. De jagade iväg butikspersonalen för att sedan själva ställa sig bakom kassaapparaten.

Under strecket
TT
Publicerad

Flera gånger ska paret som driver livsmedelsbutiken ha fått besök av beväpnade män som försökt pressa dem på pengar. I onsdags kom de tillbaka och tog över driften av butiken i över ett dygn, rapporterar Sydsvenskan.

– De gick in i butiken och tog över den. De slängde ut dem som jobbade där och fortsatte att driva butiken och sälja varor. De kapade en livsmedelbutik, säger Mats Attin, stationsbefäl vid Malmöpolisen, till tidningen.

Annons
Annons
Annons