Fylld lövbiff med bakad potatis

Under strecket
Publicerad
Annons

4 portioner: 500 g lövbiff
2 äpplen
1 lök
250 g kesella
2 cm pepparrot
salt & peppar 1. Börja med att picka hål i potatisarna och baka dem i mikrovågsugnen.

  1. Klyfta äpplet och löken och rulla in en klyfta av varje i lövbiffarna.
  2. Riv pepparroten och krydda kesellan med pepparrot, salt och peppar. Vill du ha en mildare pepparrotssmak kan du snabbt koka pepparroten i lite mjölk.
  3. Stek lövbiffsrulladerna i het panna, krydda med salt och peppar. Stek resten av äpplet och löken som grönsak när du stekt köttet. Servera med bakad potatis och en sallad.

Katja engström och Liselotte Holmer
Studenter vid Restauranghögskolan i
Grythyttan
Foto: Markus Nilsson Coop Provkök

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons