Annons

Futuristisk design sätter agendan

Spanska Seat som ingår i Volkswagenkoncernen, överraskade besökarna på Parissalongen tidigare i höstas med att visa upp en egen elbil som inte bara är eldriven. Den är snygg också.

Publicerad
Inte bara en modellstudie och atrapp. Inget i Seat Ibe är bara för syns skull allt fungerar, till och med strålkastarna med LED-lampor som kan ändra  färg efter behov. Infotainmentanläggningen är utbytt mot en iPhone.
Inte bara en modellstudie och atrapp. Inget i Seat Ibe är bara för syns skull allt fungerar, till och med strålkastarna med LED-lampor som kan ändra färg efter behov. Infotainmentanläggningen är utbytt mot en iPhone. Foto: SEAT

Många av de elbilar som fram till nu har funnits tillgängliga för vanliga köpare har i princip varit vanliga bilar där den ordinarie drivlinan och bränsletanken bytts ut mot batterier och elmotor.

Inte bara en modellstudie och atrapp. Inget i Seat Ibe är bara för syns skull allt fungerar, till och med strålkastarna med LED-lampor som kan ändra färg efter behov. Infotainmentanläggningen är utbytt mot en iPhone.

Foto: SEAT Bild 1 av 1
Annons
Annons
Annons
Annons