X
Annons
X
Jason Tyne från Success Resouces ropar ”När jag räkna till tre vill jag att alla tar ner händerna och säger ja! 600 händer sträcks upp i luften. Sedan fyller ordet ja lokalen. Foto: Magnus Hjalmarson Neideman

Hallelujamöte när Bitcoin ska säljas

Kryptovalutor. En världsfrånvänd väckelserörelse – eller en vettig investering i en tid när varken börs eller minusräntor går att lita på. Följ med in på ett hallelujamöte i Stockholm vars enda mål är att sälja.

– Hur många gillar pengar?

Jag sitter på första raden. Vi är runt 300 åskådare, fördelade på elva rader på Radison Blu Waterfront i centrala Stockholm.

Jason Tyne från Success Resouces ropar ”När jag räkna till tre vill jag att alla tar ner händerna och säger ja! 600 händer sträcks upp i luften. Sedan fyller ordet ja lokalen.

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman Bild 1 av 8

Connor Cranston presenteras som ”Head crypto coach” och får alla att höja händerna – så att kan ta en selfie. Men han verkar annars jobba mest som hälsocoach.

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman Bild 2 av 8

De 10 orderblocken ligger framme längst bak i rummet. Betalningsmottagare: Success Resources.

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman Bild 3 av 8
Bild 4 av 8

Pernilla Sahlén jobbar till vardags på Arbetsförmedlingen. ”Man får sila mycket, men det är ju ett gratisseminarium”, säger hon.

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman Bild 5 av 8
Bild 6 av 8

Sydafrikanen Tony de Gouveia har precis erbjudit medlemskap i sin insider-klubb för 997 euro. När han kliver av scenen vill många fråga. Veta mer.

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman Bild 7 av 8

Johanna Härdelin är sunt skeptisk till kryptovalutorna. Hon tror att det går att tjäna pengar, men höjer ett varningens finger för alla oseriösa aktörer.

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman Bild 8 av 8
Annons
X
Annons
X
Annons
X