Fox-journalist på scen tillsammans med Trump

Fox-programledaren Sean Hannity, till höger, uppe på scen på ett av USA:s president Donald Trumps sista valmöten inför mellanårsvalen
Fox-programledaren Sean Hannity, till höger, uppe på scen på ett av USA:s president Donald Trumps sista valmöten inför mellanårsvalen Foto: Jeff Roberson/AP/TT

Det bubblar av frustration i delar av USA:s medievärld sedan en av den konservativa tv-kanalen Fox mest framträdande journalister, Sean Hannity, stigit upp på scen och ställt sig bredvid president Donald Trump under ett av dennes sista valmöten inför mellanårsvalet.

Under strecket
TT
Publicerad
Annons

– De vet vagt att de nog inte borde låta en av sina tv-värdar stödja ett parti eller en kandidat. Men Sean Hannity kunde bara inte låta bli, utbrister Alison Camerota, en av tv-bolaget CNN:s programledare, upprört om Fox sedan inslaget med Hannity och Trump visats.

Sean Hannity är inte vem som helst i USA:s medievärld. Hans program – Hannity – har enormt höga tittarsiffror och Fox-programledaren har flera gånger genom åren fått kritik för Trumpvänlighet och partiskhet i sina program.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons