Annons

Fox-journalist på scen tillsammans med Trump

Fox-programledaren Sean Hannity, till höger, uppe på scen på ett av USA:s president Donald Trumps sista valmöten inför mellanårsvalen
Fox-programledaren Sean Hannity, till höger, uppe på scen på ett av USA:s president Donald Trumps sista valmöten inför mellanårsvalen Foto: Jeff Roberson/AP/TT

Det bubblar av frustration i delar av USA:s medievärld sedan en av den konservativa tv-kanalen Fox mest framträdande journalister, Sean Hannity, stigit upp på scen och ställt sig bredvid president Donald Trump under ett av dennes sista valmöten inför mellanårsvalet.

TT
Publicerad

– De vet vagt att de nog inte borde låta en av sina tv-värdar stödja ett parti eller en kandidat. Men Sean Hannity kunde bara inte låta bli, utbrister Alison Camerota, en av tv-bolaget CNN:s programledare, upprört om Fox sedan inslaget med Hannity och Trump visats.

Sean Hannity är inte vem som helst i USA:s medievärld. Hans program – Hannity – har enormt höga tittarsiffror och Fox-programledaren har flera gånger genom åren fått kritik för Trumpvänlighet och partiskhet i sina program.

Annons
Annons
Annons