Förvirrad Houston nära att ramla

Under strecket
Publicerad
Annons

New York Whitney Houston har sålt över 120 miljoner skivor men senaste singeln är inte ens med på Billboard Top 50. I lördags samlades tusentals fanns för att se henne göra en kort gratisspelning framför Lincoln Centers fontän i samband med releasen av hennes nya album. Tv-kanalen ABC sponsrade evenemanget men alla stora tv-kanaler var där.
Förra veckan intervjuades Houston av ABC. Hon sa ”I don”t like to think of myself addicted. I like to think... I had a bad habit... which can be broken”. Amerikanska tv-stationer har låtit psykiatriker nagelfara hennes svar och menar att de är typiska för missbrukare.
Många i lördagens publik var också nyfikna på i vilket skick Houston skulle vara. Efter 30 minuters väntan meddelades att Houston satt fast i bilkö. Bandet var redan på plats och bakgrundsångerskorna hoppade på stället för att hålla värmen. Femtio minuter försenad gjorde Houston entré i solglasögon.

– It”s been a long time, inledde hon och framförde tre låtar, bland annat nya balladen ”Tell me” och
julsången ”Do you hear what I hear”. Houston gjorde ett förvirrat intryck, avbröt julsången och var nära att ramla. Rösten är inte längre som förr och skar sig flera gånger, men hennes karisma består.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons