Annons

Fortfarande stopp i tågtrafiken

Det är fortfararande stopp på flera sträckor i tågtrafiken i norra Sverige. Mellan Sundsvall och Hudiksvall kan trafiken vara igång igen klockan 12 i dag. Prognosen är att trafiken mellan Storlien och Östersund startar klockan 18.

Under strecket
Publicerad
Foto: MARKO SÄÄVÄLÄ/SCANPIX

Förvirring rådde på Stockholm central i går kväll, då nattåg till Norrland ställdes in.

Foto: SCANPIX

Ett gästhus och orangeri i Karlsudd utanför Vaxholm var snart färdigbyggt. Bara köket var kvar att sätta in, när stormen Dagmar drog fram över tomten.

Foto: PRIVAT

Ett större timmerträd föll mot en läsares villa i Stortorp i Trångsund. Ingen skadades men utsikten blev lite annorlunda för villaägaren.

Foto: PRIVAT

Erik, Ester, Mattias och Cissi Sundberg undersöker sitt strandskjul i Å, Sidensjö, två mil väster om Örnsköldsvik, på annandag jul måndagen, sedan det blåsts omkull av stormen Dagmar.

Foto: ANDREAS HILLERGREN / SCANPIX

Alnö utanför Sundsvall blev hårt drabbad av stormen Dagmar.

Foto: ANDERS WIKLUND/SCANPIX

Nedblåst vägbelysning på Alnö utanför Sundsvall.

Foto: ANDERS WIKLUND/SCANPIX

Räddningstjänsten spärrar av området runt ett stort träd som är nära att falla i Örnsköldsvik.

Foto: SCANPIX

Markus Keränen sov med sin flickvän i en stuga i Laviken i Hälsingland under natten mot annandagen. Den stora tallen föll alldeles intill.

Foto: EMELIE BAGGSTRÖMS

Stormen Dagmar har skapat stora problem i jultrafiken. Värst drabbad är tågtrafiken och från klockan åtta på juldagskvällen stängdes tågtrafiken av helt till och från Norrland. I morse var det fortfarande stopp på följande sträckor:

Ostkustbanan

Annons
Annons
Annons