”Folk förstår inte hur smart Donald Trump är”

Han älskar Donald Trump och tycker att presidenten har skön humor. Entreprenören Tom Hughes har befunnit sig på toppen – och på botten – men upplever nu en ekonomisk optimism han helt ger Trump äran för.

– Folk förstår inte hur smart Donald Trump är.

Uppdaterad
Publicerad
Tom Hughes tillsammans med en av sina två pappdockor av Trump. På presidentens bröst syns en inramad hundradollarsedel – en av tre som Hughes vann när han slog vad om att Donald Trump skulle vinna presidentvalet. Tom Hughes uppskattar att Trump inte tar skit och beundrar presidentens energi.
Tom Hughes tillsammans med en av sina två pappdockor av Trump. På presidentens bröst syns en inramad hundradollarsedel – en av tre som Hughes vann när han slog vad om att Donald Trump skulle vinna presidentvalet. Tom Hughes uppskattar att Trump inte tar skit och beundrar presidentens energi. Foto: Therese Larsson Hultin

SAINT CHARLES, MISSOURI Det är tumme upp från Donald Trump som står lutad mot ena väggen på Tom Hughes kontor. Pappversionen av Trump skaffade den före detta polisen Hughes till en valvaka han höll inför presidentvalet 2016. Då samlades över hundra personer i en bowlinghall för att hålla tummarna för fastighetsmagnaten från New York. På tisdag ska de alla träffas igen.