X
Annons
X

”Flum för många – men det mesta är rimligt”

Kraften i den nyandlig rörelsen, det ser fotografen Elin Berge som åkte på "Sacred womb women’s festival" för att skildra kvinnors nyandlighet. Bilderna ställs nu ut på Västerbottens museum som en del i fotografkollektivet Moments utställning "Almost perfect".

Läs mer om Horoskop & häxeri
”Joana och Bella, Sacred womb women’s festival, Ängsbacka, 2017.” Från fotograf Elin Berges serie ”Awakening” om den nya nyandligheten bland kvinnor. Bilderna  är en del av det nordiska fotokollektivet Moments grupputställning ”Almost perfect” som visas på Västerbottens Museum fram till den 3 februari 2019.
”Joana och Bella, Sacred womb women’s festival, Ängsbacka, 2017.” Från fotograf Elin Berges serie ”Awakening” om den nya nyandligheten bland kvinnor. Bilderna är en del av det nordiska fotokollektivet Moments grupputställning ”Almost perfect” som visas på Västerbottens Museum fram till den 3 februari 2019. Foto: Elin Berge

Varför valde du att skildra nyandlighet i ditt bidrag till utställningen?

”Joana och Bella, Sacred womb women’s festival, Ängsbacka, 2017.” Från fotograf Elin Berges serie ”Awakening” om den nya nyandligheten bland kvinnor. Bilderna är en del av det nordiska fotokollektivet Moments grupputställning ”Almost perfect” som visas på Västerbottens Museum fram till den 3 februari 2019.

Foto: Elin Berge Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X