X
Annons
X

Sofia Nerbrand: ”Finns rejält problem med antisemitism i Sverige”

Är Ryssland farligare än IS? Och hur ser det ljusa och mörka ut i omtalade Malmö? Sofia Nerbrand som nyligen belönats med Torgny Segerstedtdiplomet av samfundet Sverige-Israel, är gäst hos Tove Lifvendahl i Elvakaffet i ett samtal om ökad orolighet i världen, antisemitism och kippavandringar.

Läs mer om Elvakaffet

Om gästen: Sofia Nerbrand är skribent och journalist. Hon har skrivit för flera dagstidningar och varit redaktör för tidskrifterna Liberal Debatt och Axess. 2006 grundade hon samhällsmagasinet Neo som hon också var chefredaktör för. I Svenska Dagbladet har hon skrivit som kolumnist, och var sedermera redaktör för gästledarbloggen Säkerhetsrådet.

Under förra mandatperioden var hon chefsstrateg i Region Skåne. Hon har ett förflutet i Liberalerna. Idag är hon ordförande i den liberala tankesmedjan Bertil Ohlininstitutet och är även ledamot i den liberala och gröna tankesmedjan Fores styrelse. Hon är krönikör för Liberala Nyhetsbyrån och gör podden PK-liberalerna tillsammans med Sydsvenskans Heidi Avellan.

Foto: Lars Pehrson Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X