Till SvD.se
SvD Perfect Guide
Skönhet

Fin hy på 2 minuter

Hudvård kan vara tidskrävande, det vet vem som helst. Ansiktsmasker som ska torka, krämer som ska verka. Fråga inte vad din hudvård kan göra för dig, fråga hur snabbt den kan göra det istället.

Text: Caroline Hainer - 24 april 2017
Annons

Återfuktning

Nivea In-Shower Body Lotion
Lifehack! Den här lotionen använder du i duschen, direkt efter rengöring. Använd på våt hud, vänta några sekunder och skölj bort. Du kan hoppa över steget ”smörja in sig efter duschen” och gå direkt till ”klä på dig”.
Pris ca 69 kr.
Tid, 2 minuter.

Ansiktsmask

Blithe Patting Slash Mask
Att låta en ansiktsmask verka i 20 minuter hör den gamla tiden till. Idag räcker 30 sekunder. Splasha ansiktet med ”masken” i duschen, klappa in den huden och skölj av. Framtiden är här.
Pris ca 450 kr.
Tid, 30 sekunder.

Annons
Annons

Peeling

Apoliva Enzympeeling
På en minut exfolierar krämen din hud med granatäppleextrakt och salicylsyra. Bort med det gamla, fram med det nya. Du hinner knappt borsta tänderna emellan.
Pris ca 99 kr.
Tid, 1 minut

Rynkreducering

Peter Thomas Roth Instant FirmX
Uppstramning och utjämning! Det tillfälliga lyftet sker omedelbart och håller för kvällens aktiviteter men försvinner lagom till vickningen. Men det tar å andra sidan bara några sekunder att bättra på resultatet.
Pris ca 529 kr.
Tid, 20 sekunder.

Ansiktsbehandling

REN Flash Rinse 1 Minute Facial
Vem orkar gå till hudterapeuten när man kan bearbeta rynkor, peela fram lyster och jämna ut ojämnheter på två minuter hemma? Lägg på den här c-vitaminmasken. Fukta fingrarna och massera för att aktivera c-vitaminet. Låt verka en minut och skölj.
Ca 479 kr
Tid, 2 minuter.

Annons