Fejk-Silvia drar igång nya tv-året

tv under storhelgerna Årets jul- och nyårs-tv bjuder på traditionella program som Kalle Anka, Grevinnan och betjänten och Blossom Tainton Lindquist som tar Arne Weises plats. Christine Meltzer fortsätter sin parodi av drottning Silvia i en nyårsversion av Hey Baberiba.

Under strecket
Publicerad
Annons

Hey Baberiba-gänget David Hellenius, Peter Magnusson och Christine Meltzer fortsätter att imitera kungaparet, prinsessorna och deras pojkvänner. Christine Meltzer skruvar till drottningen ytterligare så att Silvia blir ännu mer förvirrad, sur och flamsig.
I det nya programmet besöker Silvia och kungafamiljen TV 4. Vi får se hur Elisabeth Tarras-Wahlberg springer på programledaren Rickard Sjöberg, som hon har en förkärlek till, och följer med honom på en avslutningsfest på Postkodmiljonären.
Kändisimitatören Christine Meltzer önskar att hon kunde säga att drottningparodin växte fram efter en lång process med mycket tankearbete. I själva verket var det meningen att någon annan i Hey Baberiba skulle göra Silvia. Men Christine Meltzer tittade på ett traditionellt julprogram med kungafamiljen och när det var dags att spela in så var det bara att köra.

– När jag blev sminkad första gången kom Silvia fram. Jag försökte hitta något annat än bara den tyska brytningen. Mer hennes eftertänksamhet och hur hon väger
orden. Nu har jag blivit trygg i Silvia och har kanske skruvat till henne för mycket.

Annons
Annons
Annons