Färgstarkt på green

Att jeans inte är välkommet på golfbanan vet alla som tar grönt kort. Men tongångar om att det måste vara diskreta färger och krage på tröjan håller på att upplösas. Golfsommaren 2005 kräver kulörtvättmedel och lånar inspiration från armén.

Under strecket
Publicerad
Nikes One Black

Nikes One Black

Annons

Traditioner är till för att brytas men man bör ändå inte tappa respekten för att man ska vara välklädd på golfbanan. J Lindeberg är en av föregångarna inom det nya, färgstarka golfmodet. Fräckt, figursytt i trendfärger som cerise, ljusblått och orange är utmärkande för hans nya golfkollektion. Jesper Parnevik och Camilo Vilegas är några av stjärnorna som utgör färgklickar på golfbanan.

Bollvariation
Få bollar har blivit så omtalade som Nikes nya One black. Flera världsstjärnor har peggat upp med den svarta bollen och nu vill alla ha den. Nike släpper en begränsad upplaga av svarta bollar som ligger i tvåpack och som fås på köpet med ett dussin vita One black, 495 kr.
Den mest sålda golfbollen i Florida heter Crystal. Det är en helt ny boll som på kort tid gjort succé bland amerikanska damer. Kan bero på att bollarna kommer i fruktigt fräscha färger som gult, rosa och orange. Ett dussin bollar kostar 295 kr.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons