Annons

Familjen samlas efter Peter Wallenbergs död

Sönerna Jacob och Peter Wallenberg är nu på förmiddagen samlade på Investors huvudkontor på Arsenalsgatan i Stockholm efter nyheten om Peter Wallenberg död. Även kusinen Marcus Wallenberg är på plats. Familjen låter hälsa att man vill fokusera på familjen och man gör inga uttalanden för tillfället.

Publicerad
Från vänster: Jacob Wallenberg, PeterWallenberg  Junior, Peter Wallenberg och Marcus Wallenberg samlade på Investors bolagsstämma 2005.
Från vänster: Jacob Wallenberg, PeterWallenberg Junior, Peter Wallenberg och Marcus Wallenberg samlade på Investors bolagsstämma 2005. Foto: INGVAR KARMHED

Peter Wallenberg var aktiv in i det sista, även om han syntes allt mindre på huvudkontoret. Det faktum att han så sent som i förra veckan lämnade över ordförandeklubban i den viktigaste stiftelsen, Knut och Alice Wallenbergs stiftelse, till yngste sonen Peter J:r, allmänt kallad ”Poker” är symptomatiskt. Det visar att han trots sin ålder var engagerad och hade synpunkter på verksamheten. Peter Wallenberg var ordförande i Knut och Alice Wallenbergs stiftelse i över 30 år.

Från vänster: Jacob Wallenberg, PeterWallenberg Junior, Peter Wallenberg och Marcus Wallenberg samlade på Investors bolagsstämma 2005.

Foto: INGVAR KARMHED Bild 1 av 1
Annons
Annons
Annons