Annons

Falcon Funds-misstänkt flydde fotboja

En av de huvudmisstänkta i pensionshärvan kring Falcon Funds är på rymmen. Pensionsmyndigheten har tidigare uppskattat att mellan 700 och 800 miljoner kronor saknas i härvan. Arkivbild.
En av de huvudmisstänkta i pensionshärvan kring Falcon Funds är på rymmen. Pensionsmyndigheten har tidigare uppskattat att mellan 700 och 800 miljoner kronor saknas i härvan. Arkivbild. Foto: Christine Olsson/TT

En av de huvudmisstänkta i pensionshärvan kring Falcon Funds är på rymmen, trots att han var utrustad med en elektronisk fotboja. Han är internationellt efterlyst, skriver Expressen.

TT
Publicerad

Mannen greps i Storbritannien för snart ett år sedan. Sedan dess har svenska myndigheter försökt få honom utlämnad. Under tiden har mannen släppts mot borgen. Ett av kraven var dessutom att han skulle ha en elektronisk fotboja.

Den 3 november tog mannen av sig fotbojan, men utan att någon verkar ha reagerat. Först när inte han dök upp vid en domstolsförhandling två dagar senare insåg brittiska myndigheter att han var på rymmen.

Annons
Annons
Annons