Facebooktvillingar satsar på ny social sajt

Tvillingarna Winklevoss blev kända för en lite bredare allmänhet när de bråkade med Facebookgrundaren Mark Zuckerberg om hur det egentligen gick till när den sociala nätverkssajten Facebook skapades. Nu satsar de på en ny nätverkssajt speciellt inriktad mot alla som gör investeringar på finansmarknaden.

Under strecket
Publicerad
Tvillingbröderna Cameron och  Tyler Winklevoss satsar nu på en ny nätverkssajt speciellt inriktad mot de som gör investeringar på finansmarknaden.

Tvillingbröderna Cameron och Tyler Winklevoss satsar nu på en ny nätverkssajt speciellt inriktad mot de som gör investeringar på finansmarknaden.

Foto: AP
Annons

Enligt uppgifter i Wall Street Journal var det i juni som Tyler och Cameron Winklevoss gick in och satsade en miljon dollar i Sumzero. Det är en social nätverkssajt som inriktar sig på investerare där de kan berätta om vilka investeringar de har gjort och utbyta idéer med varandra.

Pengarna kommer antagligen från de omkring 65 miljoner dollar som bröderna beräknas ha fått efter att en laddad rättstvist mellan dem och Mark Zuckerberg avslutades. Tvisten spelar bland annat en viktig roll i filmen The social network som handlar just om hur Facebook kom till.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons