Annons

Extremt lyxigt – Rolls-Royces champagnelåda

Rolls-Royce picknick-låda för champagne kostar 37 000 pund, här fylld med ArmCarsand de Brignac. Champagnehuset ägs av rapparen Jay-Z.
Rolls-Royce picknick-låda för champagne kostar 37 000 pund, här fylld med ArmCarsand de Brignac. Champagnehuset ägs av rapparen Jay-Z. Foto: Rolls-Royce Motor Cars

Sällan lyckas man hålla champagnen perfekt tempererad på picknicken. Det löser Rolls-Royce med en förvaringsbox av ett utstuderat slag.

Under strecket
Publicerad

När kristallglasen förvaras i lådan ligger de omlott för att påminna om cylindrarna i en V-motor.

Foto: Rolls-Royce Motor Cars Bild 1 av 3

Kaviarburkarna får sina egna, tempererade hållare. Skedarna har blad av pärlemor för att inte störa smakupplevelsen.

Foto: Rolls-Royce Motor Cars Bild 2 av 3

En Rolls-Royce Cullinan med Spirit of Ecstasy.

Foto: James Lipman Bild 3 av 3

Om de allra tuffaste utmaningarna brukar man säga att de inte är någon picknick. Men att åka på picknick kan för all del också vara en herkulisk prövning, när man funnit sin plats i gläntan, brett ut filten och fiskat fram fuktiga limpmackor med kladdiga korvskivor ur den medhavda korgen. Sedan kommer myrorna, och regnet.

Nederbörd och opportunistiska insekter är kanske svåra att göra sig av med, men lyxbilstillverkaren Rolls-Royce har en lösning på problemet med geggiga brödskivor och ljummet termoskaffe. De har nämligen tagit fram någonting de kallar för Champagne Chest, eller bubbellåda i fri översättning.

Annons
Annons
Annons