Annons

Extremfeminismen bottnar i panik

Under strecket
Publicerad

En Margareta har hört av sig. Nej, hon heter inte Winberg i efternamn men hon kallar sig feminist och av hennes mejl förstår jag att hon inte alls uppskattar ifrågasättandet av extremfeministerna i Roks. Eller att Eva Lundgrens hokuspokusforskning ska granskas.
Margareta är inte bara sur på mina artiklar om Roks och Lundgrens framfart, något hon givetvis har all rätt att vara. Hon tycker att jag är dum i skallen också. En obegåvad och nyttig idiot som går männens ärenden, och det helt i onödan eftersom ingen man ändå skulle vilja ha en så ful, gammal hagga som jag.
Tur att jag redan har lyckats bli gift, skulle jag ha kunnat kontra. Men jag behärskar mig för att inte ge Margareta ännu ett tillfälle att lufta sin till kvinnohat gränsande aggression.
Ingen kan ha missat att det knappt går en dag utan att nya uppgifter pyser ut om vad den sekteristiska feminismen i vårt land har ställt till med såväl i regering och riksdag som hos myndigheter och domstolar.
I Världen idag från i fredags kan man till
exempel läsa om ännu ett av dessa fall där en pappa dömd till ett långt fängelsestraff beviljas resning av Högsta domstolen efter att dottern har tagit tillbaka sina incestanklagelser och sitt förvirrade tal om ritualmord på barn. Anklagelser som enligt pappans advokat ska ha frammanats av - Eva Lundgren, vem annars?

Svenska Läkarsällskapets möteslokal i Stockholm är pampig med sina takmålningar, inskriptioner och valv. Det enda som saknas är fönster. Ändå klarnade sikten vid torsdagens seminarium om svensk rättssäkerhet, eller snarare bristen på sådan.
Juristprofessorer och pensionerade hovrättslagmän, advokater, rättspsykiatriker och tidigare regeringsråd, ja, större delen av de bemärkta deltagarna verkade rätt övertygade om att det så kallade styckmordsfallet och efterföljande turer i Socialstyrelsen och överinstanser, har avslöjat att vi har göra med ett ruggigt rättsövergrepp.
Från att själv ha varit om inte kallsinnig till så måttligt intresserad av det här fallet är jag i dag benägen att hålla
med. Styckmordsmålet har hanterats minst sagt skandalöst.

Annons
Annons
Annons