Exflickvännens film blottlägger skandalkirurgen

”Han ljög om allt.” I Sverige har Paolo Macchiarinis anseende gått från stjärnkirurg till fuskare. Nu blottläggs delar av hans privatliv i dokumentärfilmen ”He lied about everything” – en berättelse om lögner, svek och ett uteblivet bröllop med både påven och Elton John på plats.

Under strecket
Publicerad
Dplay.se
Foto: Dplay.se
Annons

En korpulent lyxkonnässör med grandios självbild och osviklig känsla för bisarra lögner. Så beskrivs kirurgen Paolo Macchiarini i dokumentärfilmen ”He lied about everything”. Men så är historien också berättad ur flickvännen Benita Alexanders perspektiv – den hyllade journalisten och prisade NBC-producenten, som blev bedragen och lurad upp på läktaren av den omdebatterade KI-kirurgen.

Sällan har vi fått ta del av något så hudlöst och samtidigt naivt om kärlekens förblindande kraft. För hur kunde den hårdkokta karriärkvinnan med sin rejäla livsryggsäck lämna allt för ett utlovat prinsessbröllop? Och tro att självaste påve Franciskus skulle finna ett hål i kalendern för att viga två påstått frånskilda medelålders?

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons