Annons
X
Annons
X

Eva Rausing har hittats död

Eva Rausing, 49, gift med den svenska arvtagaren till Tetra Pak-förmögenheten Hans Kristian Rausing, har hittats död i parets hem i London.

Hans Kristian Rausing och Eva Rausing vid en stödgala 2003.
Hans Kristian Rausing och Eva Rausing vid en stödgala 2003. Foto: DAVE BENETT, AOP

Enligt Sky News grep Londonpolisen på måndagen en 49-årig man, misstänkt för samband med dödsfallet, där dödsorsaken ännu rubriceras som okänd. Uppgifter till BBC och Sky News tyder på att mannen gripits för narkotikainnehav.

Hans Kristian Rausing är en av arvtagarna till förmögen kring förpackningsjätten Tetra Pak, som värderas av brittiska medier till någonstans runt 5,4 miljarder pund.

Omständigheterna kring den USA-födda 49-åriga Eva Rausings dödsfall är oklara och Londonpolisen väntade på tisdagskvällen ännu på flera uppgifter.

Annons
X

Eva och Hans Kristian Rausing har tidigare öppet talat om sina missbruksproblem, rapporterar TT.

Familjerna Kemeny (Eva Rausings föräldrar) och Rausing skriver i ett pressmeddelande att de är bedrövade och chockade över Eva Rausings plötsliga bortgång och ber att få bli lämnade i fred:

”Hans och Märit Rausing med familj är djupt chockade och bedrövade över beskedet om deras svärdotter Eva Louise Rausings tragiska bortgång. Familjen ber att få bli lämnad i fred i denna sorgens tid”.

Annons
Annons
X

Hans Kristian Rausing och Eva Rausing vid en stödgala 2003.

Foto: DAVE BENETT, AOP Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X