Eva Dahlgren bland allsångsgästerna

Den europeiska schlagervinnaren Helena Paparizou blir en av sommarens många gäster på Allsång på Skansen. I går presenterades sommarens digra program med ett 30-tal svenska artister.

Under strecket
Publicerad
Allsångsledaren Anders Lundin framför alla allsångsgästerna.

Allsångsledaren Anders Lundin framför alla allsångsgästerna.

Annons

Ett säkert tecken på att sommaren är här är när Allsång på Skansen drar igång, i år för 26:e gången med premiär den 28 juni. Under sju tisdagkvällar leder Anders Lundin allsången, med husband och gäster på Sollidenscenen på Skansen.
Sommarens program består av en blandad kompott av artister och musikgenrer. Vissång, pop, rock, jazz och schlager framförs av så väl garvade artister som stått på scen i 50 år, som nya stjärnskott. Först ut blir trion Magnus Uggla, Darin och Lena Philipsson, som tillsammans ska ut på sommarturné. Dessutom gästar Sven-Bertil Taube denna kväll allsången för första gången.

Sommarens program förväntas bli en lika stor publiksuccé som föregående år. Fjolårets premiär drog över två miljoner tv-tittare, medan varje program i genomsnitt hade 1,7 miljoner tittare och 18 000 besökare på Skansen.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons